Activiteiten

 

 

 

 

Na succesvolle eerdere edities van onze Disco Party organiseren we op zaterdag 17 november in het Dolhuis in Dordrecht “Saturday Night Fever Party“ Wie kent ze niet: de grote hits uit de jaren '70 en '80 waarin de Discofever over de hele wereld ging met nummers van de Bee Gees, The Trammps, Tavares, Abba en vele anderen.
Afro kapsels, grote spiegelbollen, leuke discobrillen en -pruiken en een avond lang onvervalst swingen op echte discoknallers.

Dansen op de dans-aanstekelijke nummers van de jaren 70-80 gedraaid door DJ The Bossies. Uiteraard kunt u altijd de discokrakers van toen aanvragen bij onze DJ.


Trek je disco-outfit aan en maak kans op één van de volgende prijzen:
1ste prijs Rondvlucht boven Dordrecht, 2de prijs Servies van PTMD Collection t.w.v. €150,00 en de 3de prijs een Rituals Pakket t.w.v. € 65,00

Gedurende de avond zullen onze teamleden met koude en warme hapjes rondlopen. Ook is er de mogelijkheid om in je disco outfit, van jezelf of samen met je vrienden een foto te maken met onze Photo Cubes en deze direct uit te laten printen.

De opbrengst komt geheel ten goede aan de zorg voor mensen met kanker!


Zaal open - 20.30 tot 02.00 uur
Aanvang - 21.00 uur

Kaarten te bestellen bij onze teamleden of via www.aszrunners.nl
Voorverkoop € 8,50
Deurverkoop € 10,00

“Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”.

Tijdens de Roparun loopt Team Albert Schweitzer Ziekenhuis, samen met nog ongeveer 350 andere teams, volgens een estafettesysteem van Parijs naar Rotterdam. De af te leggen afstand bedraagt 520 kilometer. Met deze sportieve prestatie halen we geld op voor mensen met kanker. Stichting Roparun noemt dit ook wel ‘een avontuur voor het leven’.

Vorig jaar hebben we € 60.000,00 mogen doneren aan de Roparun.

Elk jaar wordt de diagnose ‘kanker’ bij circa tweeduizend nieuwe patiënten in ons ziekenhuis gesteld. Meestal volgt daarop een ingrijpend, soms lang en vaak zwaar traject van behandeling en verpleging.
Het ziekenhuis heeft in het verleden meermalen beroep mogen doen op de Stichting Roparun voor financiële steun om bijvoorbeeld hoofdhuidkoelers aan te schaffen. Door actieve deelname aan de Roparun kunnen we ‘iets’ terug doen. U kunt ook ‘iets’ doen! Doneer een bijdrage of help ons op een andere manier. Help ons onze patiënten helpen! Team Albert Schweitzerziekenhuis is het Roparun team van het ziekenhuis. Met een team van enthousiaste medewerkers van het ziekenhuis halen we zoveel mogelijk geld op voor de zorg aan mensen met kanker.