ACTIVITEITEN

KOPPELBED ACTIE

Doneer nu voor onze koppelbed actie!

Het Roparun team van het Albert Schweitzer ziekenhuis bestaat dit jaar 10 jaar.

Helaas, hoewel begrijpelijk, zal de Roparun dit jaar met Pinksteren niet doorgaan, maar uitgesteld worden naar 2 en 3 oktober.

Start en finish is in Landgraaf, Limburg. Dat betekent niet dat we als team stilstaan, we ontplooien het gehele jaar zoals ieder jaar diverse activiteiten om geld op te halen voor de zorg aan mensen met kanker. Daarnaast willen we voor onze trouwe hoofdsponsor, het Albert Schweitzer ziekenhuis, als team iets bijzonders terugdoen. We willen graag met uw steun een koppelbed aan het ziekenhuis doneren.

LEES VERDER

2de Roparun Challenge ASZ

Corona heeft ons nog steeds in de greep. Roparun 2021 zal dit jaar niet tijdens pinksterweekend van Parijs naar Rotterdam, maar op 2 & 3 oktober in Nederland gehouden worden. Met start en finish in Landgraaf. Maar dat wil niet zeggen dat de zorg voor de mensen met kanker ook is uitgesteld. De aanvragen van donaties voor diverse goede doelen komen bij Stichting Roparun nog steeds binnen.

LEES VERDER

Oliebollen bestellen kan nog voor 29-12

Oliebollen me een boodschap! Bestel uw oliebollen bij ons op de webshop en steun dit goede doel: "Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven"

LEES VERDER