Doneer Roparun Team ASZ Koppelbed actie

Op voorraad
SKU
donatie-asz-koppelbed
€ 5,00
Description

Doneer nu voor onze koppelbed actie!

Het Roparun team van het Albert Schweitzer ziekenhuis bestaat dit jaar 10 jaar. Helaas, hoewel begrijpelijk, zal de Roparun dit jaar met Pinksteren niet doorgaan, maar uitgesteld worden naar 2 en 3 oktober. Start en finish is in Landgraaf, Limburg.
Dat betekent niet dat we als team stilstaan, we ontplooien het gehele jaar zoals ieder jaar diverse activiteiten om geld op te halen voor de zorg aan mensen met kanker. Daarnaast willen we voor onze trouwe hoofdsponsor, het Albert Schweitzer ziekenhuis, als team iets bijzonders terugdoen. We willen graag met uw steun een koppelbed aan het ziekenhuis doneren.

Dichtbij zijn en het voelen van de ander zijn een belangrijk onderdeel van troost, verwerking en afscheid nemen. Familieleden krijgen onder andere met een koppelbed de mogelijkheid om hun dierbare, warmte en liefde te geven door middel van lichamelijke aanraking en contact in de laatste dagen van het leven.

Dit bed is bestemd voor afdeling C1 van het Albert Schweitzer ziekenhuis in Dordrecht. Op deze afdeling wordt ook palliatieve zorgverlening geboden. Er overlijden regelmatig patiënten aan de gevolgen van oncologische aandoeningen, Covid en COPD, daarom is er grote behoefte aan faciliteiten die iets extra’s kunnen bieden voor patiënt en familie.

Een koppelbed kost € 3750,00. Mocht u een kleine bijdrage kunnen missen, we zijn u heel dankbaar.

Ook willen wij u bedanken voor de onvoorwaardelijke steun die wij in verschillende vormen van u de afgelopen 10 jaar mochten ontvangen.

Met hartelijke groet,
Roparunteam Albert Schweitzer ziekenhuis