Het team

Teamcaptain:

Daan Latumahina 

 

Ik ben niet werkzaam binnen het ziekenhuis maar via mijn vrouw Jacqueline in dit team gekomen. Nadat ik met verschillende teams als fietser , loper/teamcaptain mee

ben geweest, ga ik nu voor de vijfde keer mee als teamcaptain van dit team.Dit  jaar zal het mijn 10de Roparun worden.

 

Waarom ik mee doe:

 

In mijn familie en omgeving zijn er diverse mensen aan kanker  overleden, zij hebben het zwaar gehad. Anderen hebben nu de diagnose “ kanker” gehad en ondervinden

alle narigheid van de behandelingen. Ik wil graag een bijdrage leveren aan een draaglijker leven voor deze patiënten, of mooier nog, dat zij genezen van deze ziekte.

 

 Lopers:

Arie Toom

Inzetten voor goede doel en uitdaging om afstand te lopen van Parijs naar Rotterdam in teamverband

Carola Craane

Ik hou heel erg van sportieve uitdagingen en ik droom eigenlijk al jaren van  de Roparun lopen  maar ieder jaar  stel ik het uit. Ik ben nu 54 en heb zoiets van dat als ik het nu niet doe het er misschien nooit meer van komt. Daarbij komt ook nog dat er in mijn naaste familie jonge familieleden zijn overleden aan kanker die ook gebruik maakten  van bijvoorbeeld  de ice-cap waarvoor de Roparun bijvoorbeeld ook geld op haalt.

Marcel Sint Nicolaas

 Door middel van mijn hobby lopen, geld in te zamelen voor mensen met kanker.

Johannes Kramer

  

Joyce Olsthoorn

 

 

Christine Ubas 

 

 

 

Esther Borsboom

 

 

 

 

 

 

 

 

Chris Mertens

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fietsers   

Jacqueline Latumahina - Hollande

Ik ga dit jaar voor de 11de keer mee met de Roparun en ga samen met ons team zoveel mogelijk verdienen voor dit ontzettend goede doel zodat we iets terug kunnen doen voor het geld wat de Stichting Roparun aan ons ziekenhuis beschikbaar  stelt .

  

Brigitta van Slooten

 

Mart van Leeuwen  

 

 

Ron Hogeland

 

 

Masseur

 

 

 

Carmen Poots

 

 

Chauffeurs

Ciska Frenzen

Behalve dat het een belevenis voor het leven is om mee te mogen doen, ga ik dit jaar mee ter nagedachtenis aan mijn moeder. Met de opbrengst van alle teams kan er wat gedaan worden voor de mensen die dit zo kunnen waarderen.

    

 Henjo Swart

 

 

Arco de Jong 

 

Mijn vrouw is al jaren één van de teamleden van het ASZ Roparun Team. Ik ben daar trots op. Ik weet hoe zij en de andere teamleden zich gepassioneerd en onvermoeibaar inzetten voor dit goede doel.  Ieder jaar sta ik dan ook met Pinksteren langs de kant om mijn vrouw en het ASZ team aan te moedigen. Eerst in Barendrecht en vervolgens razend snel naar Rotterdam want de aankomst op de Coolsingel wil je natuurlijk niet missen; de ontlading, de emotie en het verdriet. Alle gedachten en alle emoties gaan door jou en hen heen. Daar op de Coolsingel met een brok in je keel en tranen in de ogen wil je maar 1 ding, meedoen en deel uitmaken van de grote club mensen die daadwerkelijk iets bijdragen aan het leven van mensen met kanker. Nu deed zich een kans voor om mee te gaan met het ASZ team en ik heb geen minuut hoeven twijfelen. Van dichtbij heb ik meegemaakt hoe mijn zusje kanker kreeg, chemo onderging, werd geopereerd en ‘schoon’ werd verklaard. Maar helaas, de kanker kwam 2 maanden geleden op twee andere plaatsen terug. Nu ‘zit’ ze weer aan de chemo en is voornemens de kanker wederom te verslaan.  Het is flink afzien maar is ze strijdlustig en positief. Ik ben trots op haar! Voor mijn zus en voor alle anderen wil ik mij actief inzetten om een positieve bijdrage te leveren aan het goede doel ‘De Roparun’.

 

Catering 

 Vico de Graaf

 

Willy Spelt